ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Zappas Travel

Το πρακτορείο ταξιδιών – τουρισμού Zappas Travel στην Αθήνα, διαθέτει πολυετή εμπειρία σε όλων των ειδών τουριστικά ζητήματα, καθώς και στη διοργάνωση ταξιδιών, εκδρομών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πώληση αεροπορικών εισιτηρίων και πακέτων, ενοικιάσεων οχημάτων και κάθε είδους ταξιδιωτικές υπηρεσίες.
Το γραφείο μας ιδρύθηκε με θεμέλια τον σεβασμό, τη φερεγγυότητα, την ασφάλεια, την γνώση, την αγάπη για το ταξίδι και τα πολύτιμα βιώματα που αυτό χαρίζει. Το πρακτορείο ταξιδιών Zappas Travel σχεδιάζει για εσάς, το ταξίδι των ονείρων σας!
Στο γραφείο μας ακόμα και οι πιο απαιτητικοί πελάτες θα βρουν την υπηρεσία και τον προορισμό που τους ταιριάζει, καθότι είμαστε ειδικοί σε θέματα τουρισμού και διοργάνωσης. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ εκδρομών εσωτερικού ή εξωτερικού, σχολικών εκδρομών, κρουαζιέρων κ.α. Με έδρα την Αθήνα, και με μεγάλο και έμπιστο δίκτυο συνεργατών είναι εδώ, για να οργανώσει την απόδραση που επιθυμείτε.
Είτε πρόκειται για ομαδικές εκδρομές, είτε ατομικές, είτε ακόμα και σχολικές, η πείρα μας θα σας εξασφαλίσει ασφαλή μεταφορά στο προορισμό σας με σύγχρονα και πολυτελή λεωφορεία, διαμονή στα καλύτερα ξενοδοχεία, έκδοση εισιτηρίων παντός είδους και ότι υπηρεσία χρειάζεστε για μία άνετη και απολαυστική εξόρμηση.
Βρισκόμαστε σε πολύ κεντρικό σημείο στην Αθήνα. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε από κοντά ή και να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας.
Δείτε τις εκδρομές μας και τα ταξίδια που οργανώνουμε, εμπνευστείτε και καλέστε μας για να αποκτήσετε αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες!